Segíthetünk? +3670/383-5077

Balázs megmondja: Smiley Games kártyajáték

Viccesen megjegyezhetném, hogy még indulatkezelés gyakorlására is alkalmasak ezek a játékok. Pedig tényleg…

A Smiley a tökéletes példája ennek.

Hol a szétterített lapok közül kell megtalálni egyet a lehető leggyorsabban, vagy emlékezni arra, hogy kinél van, ha már nincs az asztalon. Hol a speciális kártyáinknak megfelelő lapra kell lecsapnunk mindenkinél gyorsabban (nem vicc, tényleg rá kell csapnunk a lapra, vagy, ha nem vagyunk elég gyorsak a kedves játékostársunk kezére, ami roppant szórakoztató pillanatokat eredményez, a vörösödő kézfejek mellett). Hol a játékostársaink és a felcsapott lapok között kell egyezőséget találni, és nehezítésképpen az ellenfeleink nevét is észben kell tartani (8-10 játékosnál ez nem is olyan mókás, mint gondoljuk J).Ez a 3 variáns hihetetlenül impulzív, és magával ragadó tud lenni. Játszottam 5-8 éves gyerekekkel. mondanom sem kell, nehezen tudták abbahagyni.  Felnőttekkel egészen más élmény, sértődések garantálva, de mint említettem korábban: indulat és konfliktuskezelés. J


A 4. és 5. játékmód a felpörgetett játékosok lenyugtatására tökéletes. Mind a két játék egy már bevált recept alapján működik. Az egyik dominó, a másik pedig UNO/SOLO variáció, természetesen kedves Smiley lapjainkkal.

Aki teljesen ki akarja használni a játékot megkapja a lehetőséget bajnokság formájában. Adott pontozási szisztéma szerint végigjátszhatjuk a játékvariációkat.

A játékélmény garantált, a csomagolás tökéletes (fémdoboz)!!! J

Tovább a Smiley kártyajátékhoz....