Segíthetünk? 0670/383-5077

Manóink Ajánlják

Manóink segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot!

A Liliput Játékvilágban 10 kis manó segíti mindennapjainkat. A manók, akárcsak gyerekeink, eltérő dolgokban tehetségesek, így más-más játékokat kedvelnek. A munkát is eszerint osztották fel, mindenki azért a témáért felelős, ami közel áll hozzá, amit a legjobban szeret. Így például Mia manó a legkedveltebb kreatív játékokat mutatja be, Monti manó az izgő-mozgó gyerkőcöknek ajánl vagány eszközöket, míg Léni manó az igazán csajos kislányok kedvében szeretne járni. Mindannyian igazi játékszakértők, akikre érdemes hallgatni!

LEGO újdonságok érkeztek!LEGO újdonságok érkeztek!

LEGO újdonságok érkeztek!

Kapaszkodjatok meg, mert itt vannak a legújabb LEGO STAR WARS készletek! Őrületesen jó dobozok közül válogathattok weboldalunkon! 

Mutasd a játékokat

Mattel kiárusítás!

Webáruházunkat roskadásig pakoltuk mínusz és százalék jelekkel! Használjátok ki a lehetőséget, mert most akár 40% kedvezménnyel szerezhetitek be a gyerkőcök kedvenceit!
Barbie, Fisher Price, Mega Bloks, Hot Wheels és még sok más játék akciós áron!

Mutasd a játékokat
Mattel kiárusítás!Mattel kiárusítás!
Minden HEYE Puzzle 30% kedvezménnyel!Minden HEYE Puzzle 30% kedvezménnyel!

Minden HEYE Puzzle 30% kedvezménnyel!

Igazán izgalmas és kreatív HEYE Puzzle készletekkel készültünk számotokra, amiket most 30% kedvezménnyel szerezhettek be nálunk. Illesszétek össze együtt az akár több ezer darabos kirakókat, amivel nem csak közös élménnyel gazdagodhattok, hanem gyönyörű grafikákkal dekorálhatjátok ki a szobát.

Mutasd a játékokat

Fidget Spinner akció!

Felpörgetjük a nyarat egy szédületes Fidget Spinner akcióval! Több, mint 50 vagány pörgettyű vár rád akció áron!

Mutasd a játékokat
Fidget Spinner akció!Fidget Spinner akció!

Mi a Manó?

NE MARADJ LE HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL

Játékvilágunk rengeteg izgalmas esemény színtere, kár lenne, ha lemaradnál erről. Hírlevélfeliratkozóként azon melegében értesülhetsz akcióinkról, kedvezményeinkről. Mintha csak egy beépített ember lennél, az elsők között ismerheted meg legújabb játékainkat, olvashatod el blogbejegyzéseinket és kaphatsz információt üzleteink rendezvényeiről. Ehhez pedig csak a nevedet és az e-mail címedet kell elárulnod.

Megajándékozhatunk?