• 0

Segíthetünk? 0670/383-5077

Manóink Ajánlják

Manóink segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot!

A Liliput Játékvilágban 10 kis manó segíti mindennapjainkat. A manók, akárcsak gyerekeink, eltérő dolgokban tehetségesek, így más-más játékokat kedvelnek. A munkát is eszerint osztották fel, mindenki azért a témáért felelős, ami közel áll hozzá, amit a legjobban szeret. Így például Mia manó a legkedveltebb kreatív játékokat mutatja be, Monti manó az izgő-mozgó gyerkőcöknek ajánl vagány eszközöket, míg Léni manó az igazán csajos kislányok kedvében szeretne járni. Mindannyian igazi játékszakértők, akikre érdemes hallgatni!

Playmobil kiárusítás!Playmobil kiárusítás!

Playmobil kiárusítás!

Bővítsd ki most  a Playmobil készleteidet! Közel 50 akciós szett közül válogathatsz, így biztosan találsz majd olyan figurát vagy járművet, ami még hiányzik otthonról!

Mutasd a játékokat

Mi a Manó?

NE MARADJ LE HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL

Játékvilágunk rengeteg izgalmas esemény színtere, kár lenne, ha lemaradnál erről. Hírlevélfeliratkozóként azon melegében értesülhetsz akcióinkról, kedvezményeinkről. Mintha csak egy beépített ember lennél, az elsők között ismerheted meg legújabb játékainkat, olvashatod el blogbejegyzéseinket és kaphatsz információt üzleteink rendezvényeiről. Ehhez pedig csak a nevedet és az e-mail címedet kell elárulnod.