Segíthetünk? +3670/383-5077

Megújult a Liliput Játékvilág webáruháza!

Mivel a gyerekek világa folyamatosan változik, így számunkra is nagyon fontos, hogy mi is igazodjunk ehhez a változáshoz: szeretnénk frissebbek, színesebbek, és egy kicsit „manósabbak” lenni, ezáltal egyre többet adni a szülőknek és gyermekeiknek.

 

Találd meg a gyermeked számára tökéletes játékot!

 

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy mennyire mások a gyerekek. Nem minden játék érdekes ugyanis hosszú távon minden gyermek számára. Éppen emiatt egy olyan Játékvilágot álmodtunk meg, melyben minden kisgyerek számára könnyedén megtalálhatják szüleik a tökéletes játékot! Azt, amelyiket biztosan csillogó szemmel fogadnak majd. Azt, amelyik hosszú távon a kedvencük lesz. Ami nélkül már nem lehet kirándulni indulni, és amit büszkén mutogatnak majd barátainak. 

Tíz kicsi manóval segítünk Neked ebben

 

A megújult Liliput Játékvilágban 10 kicsi manóval is találkozhatsz majd. Látni fogod, hogy mindegyikük más és más - akárcsak az igazi gyerekek! Az öt fiú és öt lány manó között van olyan, akik leginkább a sportokért rajong. Van, aki az állatokat szereti. Van, aki olvasni szeret, van, aki kirándulni, míg más legszívesebben egész nap rajzolna vagy festene.  Egy azonban mindegyikükre igaz: nagyon játékos, vidám és szerethető lakói a Liliput Játékvilágnak!

Manók lakta vidékek

A Liliput üzletek nem hagyományos játékboltok. Képzelj el egy párhuzamos, mesébe illő világot. Aminek a kapuját átlépve újra gyerek lehet a felnőtt. Ahol a lurkók csillogó szemekkel, izgatottan barangolnak. Ahol önfeledt kacagás hangjától cseng a levegő és játékos manókat rejt a vidék.

A kis apróságok között akad örökmozgó és nyugis, éleseszű és kézügyességben jeleskedő is. Mind más és más személyiség, akárcsak gyerekeink.