Segíthetünk? +3670/383-5077

10 dolog, amiért szeretünk online vásárolni

Évről évre egyre többen vásárolnak játékokat webáruházakból. Mi is nagyon szeretünk online böngészni az üzletek kínálata között! Le is ültünk, hogy átgondoljuk miért éri meg a játékokat webáruházakból megvásárolni. Kíváncsi vagy az eredményre? Mostani írásunkból megtudhatod a választ!

Íme a legfontosabb 10 érv az online vásárlás mellett:

 

1. Otthonról, kényelmesen

Nem is csoda, hogy az egyik leggyakrabban említett érv a kényelem. Az online vásárlásnak ugyanis éppen ez a lényege: otthon, kényelmesen, egy bögre tea mellett, akár reggel a gyerekek ébredése előtt is át tudjuk böngészni a játékboltok kínálatát. Nem szükséges ehhez minden egyes boltot meglátogatnunk, és végigsétálnunk a sorok között (pedig tény, hogy annak is különleges varázsa van!).

 

2. Az üzletek érted versenyeznek

Mivel akár egy helyen, egyszerre láthatod az összes játékbolt kínálatát, így ez minket, játékboltokat is arra ösztönöz, hogy a lehető legjobb választékkal álljunk eléd a weben is. Nem is lehetne ennél jobb dolgod! :)

 

3. Sokat spórolhatsz

A webáruházakban lévő árak gyakran alacsonyabbak a bolti áraknál. Nincs ez máshogy a játékboltok esetében sem! Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a webáruházak fenntartásának a költségei jóval alacsonyabbak, mint egy-egy üzlet költségei, és így a legtöbb játékbolt tud engedni az online áraiból. Te ezzel pénzt és időt takaríthatsz meg, aminek mi is nagyon örülünk!

Sokat sporolhatsz

 

4. Maximálisan hozzád igazodunk

Ha már kiválasztottad a gyermekeid számára leginkább tetsző játékokat, akkor nincs is más, mint pár kattintással elküldeni nekünk a rendelésed. Mi az alapján fogjuk átadni a csomagod, ahogyan neked a legmegfelelőbb. Szállítsuk házhoz? Küldjük el a hozzád legközelebb eső Pick Pack pontra? Vagy szeretnéd személyesen átvenni tőlünk a csomagod? Nekünk mindegyik megfelel, ebben (is) te döntesz!

 

5. A hét minden napján (0-24 h)

Tudjuk jól, hogy szülőként mesteri logisztikai érzék kell ahhoz, hogy minden nap megfelelően be tudd osztani az időd. :) A webáruházakban éppen ez a jó: a hét bármelyik napján, 0-24 óráig rendelkezésedre állnak. Itt mindig a legfrissebb készlet és az aktuális árak várnak, ráadásul  azonnal találkozhatsz a legújabb játékokkal is.

 

6. Márpedig tényleg biztonságos (bankkártya, utánvét)

Talán az egyik legijesztőbb dolog az online vásárlással kapcsolatban a csomagod kifizetése. Mi ezt maximálisan megértjük, így nap mint nap komoly figyelmet fordítunk a biztonságos fizetés lebonyolítására (erről részletesebben itt olvashatsz). Mivel ráadásul több fizetési mód (online bankkártyás, előre utalásos, utánvétes készpénzes vagy bankkártyás) közül is választhatsz, így biztosak vagyunk abban, hogy te is könnyedén megtalálod majd a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Biztonságos online vásárlás

7. Nem számít a távolság!

Mivel jelenleg 4 üzletünkben várunk benneteket országszerte, így vannak, akik nem tudnak hozzánk személyesen ellátogatni. Őket sem szeretnénk azonban kihagyni a jóból! Az online rendelés nekik is éppúgy megoldást jelent kedvenc játékaik beszerzésében, mint azoknak, akik Budapesten, Szentendrén, Szegeden vagy Egerben laknak. Ha te is távolabb élsz üzleteinktől, akkor sem kell tehát lemondanod a Liliput Játékvilág játékairól, mi elvisszük őket hozzád!

 

8. Pontokat gyűjthetsz, amit később levásárolhatsz

Szeretnénk meghálálni minden vásárlónknak azt, hogy minket választottak. Ha te is tagja vagy törzsvásárlói rendszerünknek, akkor regisztráció után minden vásárlásod után értékes pontokat kapsz. Gyűjtsd ezeket a pontokat és váltsd be őket a következő vásárlásaid során! Izgalmasan hangzik, igaz? Kattints ide a részletekért!

 

Te gyujtot mar a pontokat?

9. Garanciát vállalunk

Már partnereink kiválasztásakor nagyon figyelünk arra, hogy a legjobb minőségű játékokat szerezhesd be nálunk. Viszont ahogyan az életben mindenhol, itt is adódhatnak kisebb-nagyobb problémák. Szerencsére nagyon ritka az ilyen esetek száma, ugyanakkor éppen emiatt játékaink mindegyikére garanciát vállalunk, melyről részletesebben itt olvashatsz.

 

10. Akár vissza is adhatod!

Mi a helyzet akkor, ha izgatottan kibontod a csomagod és látod, hogy gond van? Ha nem azt a játékot kaptad, amire számítottál? Vagy ha a játék sérült, esetleg hiányzik valamelyik darabja? Ilyen esetekben természetesen visszaküldheted nekünk, és mi kicseréljük (a rendelés után ráadásul törvény is szabályozza, hogy 14 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a csomagod). Ilyen eset nagyon nagyon ritkán fordul elő (jóval kevesebb mint a csomagjaink 1%-ánál), ugyanakkor jó ha tudod, hogy maximálisan számíthatsz ránk ebben is.

 


Kérdésed van? Szívesen segítünk!

 

Reméljük téged is sikerült meggyőznünk arról, hogy kipróbáld az online rendelést. Ha azonban még bármilyen kérdésed merülne fel webáruházunkkal kapcsolatban, kérjük írj nekünk bátran (rendeles@liliputjatek.hu), vagy hívj bennünket a +36 70 383 50 77 -es telefonszámunkon.