Segíthetünk? +3670/383-5077

Kiszállítás árak, futárszolgálat

 Milyen szállítási módok közül választhatsz?

Amennyiben csomagod nem személyesen, üzleteink egyikében szeretnéd átvenni, abban az esetben választhatod házhoz szállítási, vagy GLS Csomagponton történő átvételt is. Ezekről részletesebben itt olvashatsz:

Házhoz szállítás a GLS Futárszolgálattal

Csomagszállító partnerünk a GLS futárszolgálat, melynek rendszeréről további tájékoztatást  a www.gls-hungary.com weboldalon találsz.

A megrendelt árut, belföldi megrendelés esetén, a csomag összeállításáról küldött értesítést követő munkanapon 08:00-17:00-ig a megadott címre kiszállítjuk. A webáruházunban leadott rendeléseket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük (GLS Futárszolgálattal, utánvétes vagy bankkártyás fizetés esetén).

Az utánvét összegét átvételkor bankkártyával is kiegyenlítheted a futárnál található mobilterminálon keresztül! 

A GLS-nél már elérhető a rugalmas kézbesítés, amely szerint a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál.

A GLS sms-ben és e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első e-mailes értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba vagy kérheti a kézbesítést munkaidőn túl 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes). 

A második e-mail értesítőt (és sms-t) a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartallmaz.

Normál méretű csomagok belföldi kiszállítási díja

25.000 Ft-ig bankkártyás fizetéssel a szállítás költsége 1690 Ft
25.000 Ft-ig utánvéttel a szállítás költsége 1990 Ft
25.000 Ft felett díjtalan a kiszállítás

Óriás csomagok  belföldi kiszállítási díja

Fél raklapos csomag szállítási költsége 1.990 Ft
Egész raklapos csomag szállítási költsége 2.990 Ft
Azon termékek adatlapján, melyek túlméretezett csomagnak minősülnek, megjelenik az “óriás csomag” felirat.


GLS CsomagPont

Használd ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsd a napi ritmusodhoz! Magyarország 400 településén több, mint 1100 pont közül választhatsz, ezek egy része 0-24-ben nyitvatartó GLS Csomagautomata.

GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át.

A szállítás díja 1290 Ft, utánvétes fizetés esetén 1590 Ft


A külföldre történő szállításról

Természetesen külföldről is lehetőséged van rendelést leadni. A környező országokból érkező megrendelések díjszabása azonban esetenként változik. Ezzel kapcsolatban, kérjük keress minket: rendeles@liliputjatek.hu