Segíthetünk? +3670/383-5077

Törzsvásárlói klub

A Liliput Játékvilágban hűségpontokkal jutalmazzuk regisztrált vásárlóinkat. Minden teljesített rendelésért a levásárolt összegnek megfelelő pontot adunk, ezzel is megköszönve vásárlásodat:

Mini Manó: 20.000 Ft-ig minden levásárolt 100 Ft után 1 pont jár

Menő Manó: 20.000 Ft felett minden levásárolt 100 Ft után 5 pont jár

Hogyan lehetek Liliput törzsvásárló?

A Liliput törzsvásárlói programjához bárki csatlakozhat! Ehhez csupán egyszeri REGISZTRÁCIÓ szükséges, így bejelentkezés után már az első vásárlás alkalmával pontokat írunk jóvá egyenlegeden, amit akár a következő rendelés leadásánál fel is használhatsz.

Hogyan tudom felhasználni a pontjaim?

A webáruházban leadott rendelés után kapott pontjaid akár már a következő online rendelésnél felhasználhatod. A pontok felhasználásának alapja, hogy minden 1 pont után 1 Ft kerül levonásra a vásárlásod összegéből. Így tehát, ha például 590 pontod van, akkor a vásárlásod összegéből 590 Ft-ot elengedünk.  A rendelésed maximum 50%-át ki tudod váltani pontokkal. Az online vásárlás után kapott pontjaid kizárólag online rendelésnél tudod felhasználni (ületeinkben külön pontgyűjtő rendszer működik).

Meddig tudom felhasználni a pontjaim?

A pontoknak nincsen elévülési ideje, így bármeddig gyűjtögetheted őket, nem fognak egy év után törlődni.

Hol tudom megnézni, hogy mennyi pontom van?

Ha a liliputjatek.hu oldalon a korábban megadott adataiddal bejelentkezel, már azonnal látni fogod, hogy eddig hány pontot gyűjtöttél össze.

Érdekelnek a részletek? Olvasd el online törzsvásárlói rendszerünk szabályzatát:


 

ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZERÜNK SZABÁLYZATAI. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ALAPELVEI

Az online törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője a LILIPUT TOYS Kft. (2000, Szentendre, Kőzúzó u. 24.; továbbiakban: Liliput Játékvilág). A Programba történő belépés feltétele, hogy a vásárlók a Liliput játékvilág webáruházában (www.liliputjatek.hu) adataik megadása által regisztráljanak, majd a rendelés leadása előtt belépjenek az online felületre. Ezután a vásárló a Liliput Játékvilág webáruházában (belépés után) rendelései után értékes pontokat kap. Ezen pontjait gyűjtheti, vagy a következő vásárlásai során kedvezményként (1pont = 1 Ft) fel is használhatja.

FONTOS! Az online törzsvásárlói program teljes mértékben elkülönül az offline, üzleteinkben érvényes törzsvásárlói programtól, így az online rendelések után kapott pontokat a vásárló üzleteinkben (offline) nem tudja felhasználni.


II. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM JOGOSULTJAI, FELTÉTELEI

  1. A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy jogosult, aki adatai megadása által, az ÁSZF elfogadása után regisztrál webáruházunk rendszerébe (www.liliputjatek.hu/regisztracio).

  2. A programban maradásnak nincs külön feltétele. A pontok megadásának és felhasználásának alapfeltétele azonban, hogy a vásárló belépjen (korábban megadott adataival) a webáruház online felületébe mielőtt leadná a rendelését.

  3. Már az első rendelés után is jár a pont. A pontoknak nincs elévülési ideje, így a jövőben bármikor felhasználhatóak.

  4. A pontokat nem lehet átruházni, valamint két regisztrált személy pontjait összevonni sem. 

  5. Az online és offline (üzleteinkben történő) vásárlások elkülönülnek egymástól a törzsvásárlói rendszerek tekintetében. Az online és offline szerzett pontokat tehát nem lehet összevonni, éppúgy ahogy az online pontokat sem lehet üzleteinkben felhasználni (és fordítva).

  6. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

  7. A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.


III. HOGYAN MŰKÖDIK A PONTOK SZÁMÍTÁSA?

A rendszer a levásárolt összeg alapján kiszámítja a vásárlásért járó hűségpontokat (a szállítási költségért nem jár pont), melyeket hozzáír a vásárló egyenlegéhez.  Minél többet rendelnek tehát, annál nagyobb, beváltható kedvezményt adunk érte cserébe. A törzsvásárlói szintek jelzik, hogy az eddig elköltött összegek alapján hány pontot kapsz vásárlásod után:

Mini Manó: 20.000 Ft-ig minden levásárolt 100 Ft után 1 pont jár

Menő Manó: 20.000 Ft felett minden levásárolt 100 Ft után 5 pont jár

Egy rendelés akkor számít teljesítettnek, miután a csomag értékét a vásárló kiegyenlítette a futárnál vagy az átvevőponton.


IV. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ÉRVÉNYESSÉGE

A Liliput Játékvilág online törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú, így a rendelések után járó pontokat nem szükséges a következő évben (365 napban) felhasználni. 


V. A TÖRZSVÁSÁRLÓI STÁTUSZ MEGSZÜNÉSE


A résztvevő törzsvásárlói státusza az alábbi esetekben szűnik meg:

  • Amennyiben írásban kéri a LILIPUT TOYS Kft.-től, hogy regisztrációját, így egyben törzsvásárlói státuszát törölje.

  • Amennyiben a LILIPUT TOYS Kft. bármilyen megalapozott okból kifolyólag úgy dönt, hogy a résztvevő megsértette a törzsvásárlói- és általános vásárlói feltételeket, így úgy dönt, hogy törli a törzsvásárlói rendszerből.


VI. JOG- ÉS ADATVÉDELEM

A törzsvásárlói programra a LILIPUT TOYS Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.


VII. FELELŐSSÉG

 

A LILIPUT TOYS Kft. nem felel az online törzsvásárlói jogosultsággal kapcsolatos visszaélésekért, jogtalan használatáért. Így kérjük a rendelés leadása után minden olyan esetben lépjen ki a rendszerből, amennyiben nem otthoni számítógépét használta (és így idegenek is vissza tudnak élni törzsvásárlói státuszával).

A LILIPUT TOYS Kft. az üzletkörébe tartozó, általa biztosított kedvezmények okán felmerülő panaszok orvoslása körében jár el.


Kérdésed van? Szívesen segítünk!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel a LILIPUT TOYS Kft. online törzsvásárlói programjával kapcsolatban, kérünk keress bennünket bátran e-mailben (rendeles@liliputjatek.hu) vagy telefonon ( + 36 70 383 50 77).