Segíthetünk? +3670/383-5077

Így lehet szuper élmény a farsangi ünnepség


A legtöbb gyerkőc imádja a szerepjátékokat és ha kedvük tartja, bármikor nekiállnak főzőcskéset játszani, tüzet oltani vagy épp Anyát meggyógyítani. De mi a helyzet a farsangi jelmezzel? Minek öltöztessük be őket?

Találjátok ki együtt!

Már az is egy szuper program lehet, ahogy megbeszélitek, hogy milyen jelmez lenne a tökéletes választás. Mindenképp kérd ki gyermeked véleményét, hiszen az a legfontosabb, hogy jól érezze majd magát a farsangi ünnepségen. Szereti a dínókat? A robotokért van oda? A tündéres mesék a kedvencei? Most végre valóra válhat az álma és az lehet, aki csak akar!


      


A képzelőerejük határtalan

A gyerekek fantáziája lenyűgöző! Nem csoda, hogy egy üres dobozzal vagy néhány bottal is milyen szívesen eljátszanak és a leghihetetlenebb helyzeteket teremtik elő, amihez mi, szülők néha csak nehezen tudunk hozzászólni. Képzeld el, mi történik, amikor ehhez egy szuper jelmez is társul! Azonnal kinyílik a világ és minden megváltozik! Az „átlag” gyermekből egyszer csak a legbátrabb rendőr lesz, aki megvédi az egész várost a gonoszoktól, de ha szeretné, akkor különleges varázserőt kap, és hirtelen láthatatlanná válik!
Lehet, hogy nekünk a farsang csak a jelmez kiválasztásáról szól, de nekik egy hatalmas élmény, amit szívvel-lélekkel átélnek.  Használjuk ki ezt a remek alkalmat arra, hogy megtapasztalhassák, milyen érzés más bőrébe bújni.

Bérelni, venni vagy készíteni?

A kérdés nagyban függ a választott figurától is. Egy általánosabb jelmezt (mondjuk egy katicát) viszonylag gyorsan elkészíthetünk saját kezűleg is, főleg, hogy az interneten rengeteg segítséget találunk hozzá.
Előfordulhat viszont, hogy a kicsi nem rajong annyira a jelmezekért, és már előre borítékolható, hogy egy óra után leveti magáról a maskarát. Ez esetben ajánlott a kölcsönzés. Azonban egy menő Transformers robotot vagy egy komolyabb hercegnős öltözéket már érdemes lehet megvenni. Ha éppen arra gondolsz, hogy egyetlen nap miatt felesleges egy vadiúj jelmezt vásárolnod, akkor megsúgjuk, hogy a gyerkőc a későbbiekben is, az év bármelyik napján beöltözhet a kedvencének. Hidd el, imádni fogja!

Készülődj velünk a farsangra és nézz szét a nálunk kapható jelmezek között!