Segíthetünk? +3670/383-5077

2018 legmenőbb LEGO készletei

Kifejezetten mozgalmas időszak van manóink mögött, hiszen végig szorgoskodták az elmúlt 365 napot is. Viszont nincs megállás, ugyanis (...dobpergés...) megérkeztek az első féléves LEGO® újdonságok! Rob manónk bizony alig bírta kivárni, hogy végre megmutathassa nektek kedvenceit! Nincs is jobb annál, mint a legfrissebb és legmenőbb készletekkel kezdeni az évet. 



LEGO® DUPLO® a legapróbbak első felfedezéseihez


Megújult csomagolásban, de a már jólismert és bevált tárolódobozban érkezett meg a LEGO® DUPLO® - Első állatos dobozom (10863) készlet. Töltsétek együtt vidáman az időt a gyerkőcökkel, akik a jellegzetes állatok építése közben megtanulhatják felismerni és szétválogatni a színeket és fejlődnek a nyelvi készségeik!

10845_elso_korhintam

LEGO® DUPLO® Első állatos dobozom (10863)

Tartalmaz 5 összerakható állatfigurát: egy elefántot kerekeken, aminek ormánya csúszdát formál, egy krokodilt kerekeken csuklós állkapoccsal, egy oroszlánt kerekeken és tátott szájjal, egy zsiráfot kerekeken hajlékony nyakkal és egy madarat. 



LEGO® Juniors, a komolyabb kalandokhoz

A tavalyi év egyik érdekességeként a LEGO® kategorizálta a Juniors készleteket, így hihetetlenül szuper City, Friends, Ninjago és Batman™ dobozokat kaphattunk a 4-7 éves gyerekek számára. Akkora népszerűségnek örvend az ötlet, hogy ezt a vonalat képviselik a jövőben is. Rob manónk például le sem tudja tenni a LEGO® Juniors - Hegyi rendőrségi hajsza (10751) izgalmas járműveit.

  10845_elso_korhintam

 

LEGO® Juniors - Hegyi rendőrségi hajsza (10751)

"Riadó! Egy bűnöző feltörte a rendőrkapitányság széfjét, és ellopta a benne levő értékeket!" Most ti lehettek a hősök, akik segítségével újra helyre állhat a rend és a béke a hegyi városban, ha sikerül rács mögé juttatni a gonosztevőt.

 


 
LEGO® készletek igazi hősöknek tele élménnyel és akcióval

Rob manónk specialitása a fiús LEGO® dobozok. Kis szakértőnk legnagyobb örömére újra jönnek a bányászok! Közel 10 éve a LEGO® Power Miners készletek hatalmas sikert arattak a gyerekek körében, így biztosan ez is egy közkedvelt sorozat lesz.

60139_Mobil_rendorparancsnoki_kozpont 31054_kek_expresszvonat

 LEGO® City - Bányaszakértői terület (60188)

A dobozban 6 minifigurát találtok: 2 sofőrt, egy bontási szakértőt, bányászt, tudóst és egy vezetőt, valamint medve és pók figurát. A készlet része egy hatalmas őrlő/zúzógép minifigura számára megfelelő vezetőüléssel és emelhető karral, plusz egy kisebb homlokrakodó emelhető lapáttal és billenthető platójú dömperrel.

LEGO® City - Nehéz bányafúró (60186)

Ássatok ki egy kis aranyat, és végezzettek el rajta néhány kísérletet! Fúrjatok a nehéz fúróval mélyen a barlang falába, aztán húzzátok ki az aranyrögöket a homlokrakodóval! Ürítsétek ki a rakodót a labornál, hogy a geológusok elemezhessék, amit találtál.

70362_clay_harci_oltozete  70905_batmobil

LEGO® Ninjago - Jay - Spinjitzu mester kék (70635)

LEGO® Ninjago - Jay - Spinjitzu mester piros (70633)

Emeljétek Spinjitzu képességeiteket magasabb szintre a LEGO® NINJAGO® Kai – Spinjitzu mester készlettel, amelyben egy összerakható LEGO karral ellátott Spinjitzu pörgettyűt találtok, emellett minifigura kapszulás pörgettyű elemet és kioldózsinórt. Tanuljátok meg a különféle minifigura pörgető, gurító és ugrató technikákat, és a szívósabb képességeket is a mellékelt fegyverállványt akadályként használva! Versenyezzetek barátaitokkal, és a környezetet is felhasználva eszeljetek ki számtalan szórakoztató Spinjitzu kihívást! A szórakoztató játékban egy Kai minifigurát találtok 2 surikennel, amelyek rögzítik a pörgettyűt.

10845_elso_korhintam

LEGO® Star Wars™ - Crait védelme (75202)

Láttátok már a Star Wars - Utolsó Jedik című filmet? A Crait védelme készlettel a srácok újra és újra átélhetik a történet talán legizgalmasabb jelenetét. Lézerágyú és korongvető is rendelekzésre áll a történelmi jelentőségű küzdelemhez az Első rend ellen az Ellenállás bázisánál. 



Eszeveszett LEGO® Minifigurák nem csak gyűjtőknek


Végre megérkezett LEGO® Batman™ minifigura 2. szériája!

10845_elso_korhintam

Pörgessétek fel az akciókat A LEGO® BATMAN FILM 2. szériájával, amelyben exkluzív, korlátozott példányszámban megjelenő minifigurákat, köztük eddig még soha nem látott hősöket és gonosztevőket találtok! Teremtsétek újjá és képzejétek el újra a kedvenc jeleneteteket Fürdőruhás Batman™-nel, Robin™ vakációjáról, Joker™ vakációjáról, Disco Harley Quinn™-t, Alfred Pennyworth™ vakációjáról, Batgirl™ vakációjáról, Doktor Foszfor™-t, Órakirály™-t, Sellő Batman™-t, Killer Moth™-ot, Jor-El ™-t, Zod™ tábornokot, Apacs Főnök™-öt, Bat-Merch Batgirl™-t Hugo Strange™-et, Disco Alfred Pennyworth™-öt, Fekete Kanári™-t, Fekete Vulkán™-t, Zan™ Csodaikert és Jayna™ Csodaikert! Mindegyik finoman kidolgozott minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy 2018. januári újdonság, egy nyomtatott Batman™ logóval ellátott alaplap. Kit fogtok vajon felfedezni a következő „titokzatos” csomagban?


 

A lányok sem maradnak ki a jóból


Rob nagyon illedelmes manó, így természetesen a lányoknak is kiválasztotta azt a két szettet, amit a legszívesebben ajánlana nekik. Vagány csajoknak a LEGO® Friends (41335) - Mia lombház és a LEGO® Friends (41340) - Barátság ház szerepel a kötelező készletek listáján. 

41150_vaiana_oceani_utazasa 41313_heartlake_elmenyfurdo

LEGO® Friends - Barátság ház (41340)


A csomagban megtalálható Olivia, Emma és Andrea mini-baba figura, valamint Dash, a kutya, Rumble, a hörcsög és Cinnamon, a nyuszi figura. A 4-szintes átalakított tűzoltósági épületben található garázs, konyha, nappali, hálószoba, tetőterasz, előadói terasz, oldalerkély rajta egy grillel, működő csigarendszer, levelesláda, forgó tűzoltópózna és egy csúszda, plusz egy barátságfa hintával és egy kerékpár pótkocsival együtt.

LEGO® Friends - Mia lombháza (41335)

Mia és Daniel mini-baba figurát, valamint Mimì nyuszi- és Fahéj madárfigurát találtok a csomagban. Tartalma egy lombházat, ami elérhető létrán vagy mászóhálón, egy padlást, amelynek teteje felnyitható, de van itt még egy fatörzs tárolódobozzal és egy nyusziház is.


 
Apa kedvence

 

Rob ámulattal nézte át a nagyoknak való készleteket! A LEGO® Technic - Mack Anthem® (42078) valami hihetetlen pontos másolata az eredeti járműnek. Rob manó félre is tett egyet magának.

10845_elso_korhintam

LEGO® Technic - Mack Anthem® (42078) 

Élvezzétek a vonzó és innovatív építési élményt a Mack® Anthem™ teherautónak ezzel a kivételes 2 az 1-ben LEGO® Technic másolatával! A Mack Trucks Inc.-kel partneri viszonyban, közösen fejlesztették ki ezt a részletesen kidolgozott modellt, amelyben számos valósághű részletet és funkciót találtok. Nyissátok ki az ajtókat, és felfedezhettek egy jól felszerelt vezetőfülkét, amelyben egy részletesen kidolgozott műszerfal és kormánykerék, napellenzők, állítható ülések és egy emeletes ágy kapott helyet, a motorháztető alatt pedig fedezzétek fel a 6 hengeres motort mozgó dugattyúkkal és forgó hűtőventilátorral! A helyére kormányozhatjátok a teherautót, leengedhettitek a lábakat, kinyújthatjátok és rögzíthetitek a kitámasztólábakat és működtethetitek a daru szinkronizált karjait, hogy felemeljétek a konténert a leválasztható pótkocsira. Ha pedig úgy érzitek, hogy készen álltok egy újabb építési feladatra, akkor alakítsátok át, és alkossátok meg a jellegzetes Mack® LR szemétszállító járművet, amelyben számos eredeti részletet fedezhettek fel!


LEGO® Creator a képzelet határtalan szárnyalásához

Ti hisztek a Jeti létezésében? A 31080-as Moduláris téli vakáció szettben bizony találkozhattok is vele! Vegyétek fel a sisakot és a síléceket és száguldjatok le a lejtőn és mutassatok be bámulatos ugrásokat! 

10845_elso_korhintam

A Moduláris téli vakáció készletben egy barátságos síkabint találtok a tetőről induló sípályával, szlalomzászlókkal, erkéllyel, amint nyílt tűzhelyet találtok, és egy részletesen kidolgozott belső terű üzlettel, pénztárgéppel, valamint egy kiszolgálónyílást, plusz egy külső piknikpadot. Ezt 3 az 1-ben építőjáték átalakíthatjátok bobpályává is bobbal és kamerával együtt, de akár Jeti meglepetést is építhettek. A készletben 2 minifigurát találtok, mindkettő a téli kalandokhoz van öltözve.


Az örök klasszikusok

"A legózást sohasem lehet megunni!" - mondja mindig határozottan Rob. Minden gyermeknek szüksége van olyan alapokra és kockákra, mint amilyenek a kreatív játékbőröndben vannak.

41150_vaiana_oceani_utazasa 41313_heartlake_elmenyfurdo

LEGO® Classic - Kék alaplap (10714) 

3 év után újra kapható a kék színű alaplap. Építsetek egy meghitt tengerparti várost, egy napsütötte uszodát, egy hajót a távoli tengereken, vagy bármi mást, amit csak el tudsz képzelni erre a gyönyörű kék színű alaplapra, ami tökéletes kiindulópontja lehet alkotásaitoknak!

LEGO® Classic - Kreatív játékbőrönd (10713)

Strapabíró sárga bőrönd praktikus rekeszekkel, mely válogatott, színes építőelemeket tartalmaz, többek között kockákat, formákat, kerekeket és szemeket. Rendben tarthatjátok a LEGO® elemeket ebben az okos és robusztus játékbőröndben! 

60 éves a LEGO® kocka! 

Szinte hihetetlen, de idén ünnepli 60. születésnapját a LEGO® kocka. A jubileumi készletek egyik különlegessége, hogy mindegyik tartalmaz egy egyedi 2x4-es építőelemet, ami ennek a jeletős alkalomnak állít emléket. Az egyedi készletek olyan témákkal emlékeznek meg az évfordulóról, mint az űrutazás, középkori kastélyok, veszedelmes kalózok és a városi élet. 

41150_vaiana_oceani_utazasa 41313_heartlake_elmenyfurdo

LEGO® Classic - Küldetés a Marsra (10405)

LEGO® Classic - Az óceán mélyén (10404)

41150_vaiana_oceani_utazasa 41313_heartlake_elmenyfurdo

LEGO® Classic - Szórakoztató világ (10403)

 

LEGO® Classic - A szivárvány színei (10401)


Ismerjétek meg a legújabb készleteteket és válasszátok ki saját kedvenceiteket!