Segíthetünk? +3670/383-5077

Tökéletes választás a téli utazáshoz

Az utazás előtti pakolás könnyedén válhat egy vidám, játékos feladattá, amit a kicsik és te is egyaránt élveztek majd. A gyerkőcök  imádni fogják telepakolni saját, színes Trunki bőröndüket legféltetebb kincseikkel, miközben biztosíthatod, hogy a legfontosabb dolgok is helyet kapjanak benne.

Saját cókmók a téli utazáshoz

Ha messzebbre indultok, akkor érdemes arra is gondolnotok, hogyan tehetitek izgalmasabbá az utazás óráit. A színes, vidám Trunki bőröndöket imádják a kicsik, hiszen könnyedén ki-be pakolászhatnak belőle, ha pedig épp nincs semmire szükségük, akkor felpattannak rá, és indulás!

Van mar sajat Trunki borondod

Nektek melyik a kedvenc Trunki bőröndötök?

Ha tehát külön cókmókja van a kicsinek, akkor könnyedén megtaníthatjátok neki, hogy hogyan pakoljon ügyesen, mire figyeljen, és nem utolsó sorban azt is, hogy vigyázzon a dolgaira. Így később ez az osztálykirándulások idején már nem lesz számára kérdés.


Színező, plüss és fogkefe

Beszéljétek át együtt, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképp sem szabad itthon hagynotok. A téli utazások alkalmával például kifejezetten fontos, hogy milyen és hány váltás ruhát visztek magatokkal. Érdemes olyan szetteket választani, amik kényelmesek, melegek, ugyanakkor mivel a gyerkőcök egész nap a szabad levegőn fognak mozogni, lehetőleg légáteresztő darabok legyenek, hogy ne izzadjanak meg nagyon. Ne hagyjátok otthon a sálakat, sapkákat és kesztyűket sem! Válasszatok olyan ruhát, amik nem gátolják a kicsiket a mozgásban. Persze fontos még térd, könyök és fejvédőket is magatokkal vinnetek a biztonságos téli sportolásért.

Trunki borondbe jatek a pakolas

Trunki bőrönddel játék a pakolás

A megfelelő ruhák után jöhetnek a tisztálkodó szerek, a fogkefék, tusfürdők, színes kis törölközők is. Ha a hegyekbe készültök, akkor a naptej sem maradhat otthon, hiszen napnak érezhető ereje van a magasabb hófödte csúcsokon.

Kedvenc Trunki bőröndötökből persze nem maradhatnak ki a személyes holmik sem: az alvótárs, cumi, majd a szórakoztató eszközök az utazás, a rossz idő, és a dugó, vagy a délutáni szieszta idejére. Vagy akár a színezők, filcek, - hogy ne kelljen hegyezni -, és egy jól választott játék, amit közösen is játszhattok.

Az utazás nem az autóban, buszon, repülőn ülve kezdődik tehát. Szenteljetek több időt az előkészületekre, pakoljatok együtt a gyerekekkel, így nem csak minőségi időt tölthettek el együtt, de semmi fontos nem fog otthon maradni. A gyerkőcök biztosan imádni fogják majd!


Szeretnétek egy saját Trunki bőröndöt? Válaszd ki most a kicsik kedvencét!