Segíthetünk? +3670/383-5077

Trunki - a kreatív és funkcionális gyerek bőrönd

Amikor először megpillantottam a Trunki bőröndöket, egyből az jutott eszembe, "jóvilág" miért nem én találtam ki az utazótáska-kismotor hibridjárgányt. Zseniális ötlet! Ott álltam felettük azon morfondírozva, milyen jó lett volna azelőtt találkozni a négy keréken guruló csodakofferral, mielőtt kislányunkkal nekivágunk első repülős kalandunknak. 

A kisgyerekes szülők nagyon jól tudják, mekkora logisztikai operációval ér fel még a legrövidebb távú útnak indulás is. Amikor azt gondolod, minden eshetőségre felkészültél, rájössz, hogy az otthoni papucsodban indultál el, mert arra már nem tudtál figyelni, hogy te is rendbe szedd magad. (Tapasztalat)

Egy hosszabb utazáshoz általában alaposabb csomagolási terv készül, de a helyhiány szinte állandó tényező. Van egy univerzális tippem, ami kiválóan teljesít, ha nagyszülőket látogatjuk meg a hétvégén, vagy ha autóval vágunk neki egy hosszabb útnak, de egy repülős nyaralás esetén is.

Összeszedtem azt az 5 nyomós érvet, ami miatt elengedhetetlen útitársnak tartom a Trunki bőröndöket.

1. Több funkciós

Kifejezetten kreatív és funkcionális megoldásnak bizonyult, hogy a szerethető Trunki állatkánkat, vagy járművűnket négy darab strapabíró kerék tart mozgásban. A lábbal hajtható bőröndre erősíthető pánttal a kicsik is könnyedén húzhatják azt, de amint elfáradnak, élvezhetik a kényelmet, mikor is apa veszi át a szerepet.

 

2. Kiválóan pakolható - autóban, repülőn, mindenhol

Álldogáltam már indulás előtt a nyitott csomagtartó előtt úgy, hogy a cuccaink egy része még a lábam mellett várakozott, de nüansznyi szabad hely sem állt már rendelkezésre. Gondolom ez mások által is jól ismert szituáció. A Trunki-ban külön szeretem, hogy az utastérben remekül elfér a gyerekek lába alatt, ezáltal karnyújtásnyira van minden szükséges cókmók. 

Verhetetlenül jól szerepel a reptereken is, ahol a hosszú, végeláthatatlan folyosókon szinte suhannak a kerekek. Ez az a terep, ahol mindig kardinális kérdés a csomagok mérete és súlya, kedvenceink viszont megfelelnek a légitársaságok elvárásainak, szabályozásának.  

 

3. Önálló, élvezetes készülődés

A “Hurrá, nyaralunk” című blog bejegyzésemben már beszámoltam arról, mekkora kihívást jelenthet egy család poggyászának összekészítése. Akkor említettem is, hogy van egy tuti tippem, hogyan válhat élvezetessé a gyerekek számára a pakolás. A Trunki tökéletesen alkalmas a rendszerre nevelésre, miközben szórakoztatjuk is a kicsiket. Egy kis segítséggel eldönthetik, mit raknak bele, így teret kap önállóságuk, ami bizony felelősséggel jár.

 

 

4. Egyedi design 

Imádni való karakterek személyesítik meg a Trunki bőröndöket. A legkisebbek kedvenc játékaikat kezdik el rendezgetni elsőként, amikor csomagolásról van szól. Barátaim körében is sikert aratott a Trunki, ugyanis a  “Kicsim, válaszd ki, melyik játék utazik velünk!” felhívás intézésekor senki sem számított arra, hogy a válasz maga a bőrönd lesz. - “A tjánki jön.” 

 

5. Ár-érték arányban kiváló

Amikor mérlegre állítom, mit kapok és mindez mennyibe kerül nekem, az eredmény magáért beszél. Az élmény és praktikum, amit hozzá tesz a gyerekek utaztatásához leginkább a kicsik reakcióján mérhető. Egyszerűen beleszeretnek Trunki bőröndjükbe.

 


<< Nézz szét weboldalunkon és válogass a legjobb Tunki bőröndök és kiegészítők között! >>