Segíthetünk? +3670/383-5077

Megérkezett a Crime Writers

Megérkezett a Crime Writers! Egy társasjáték, amiben kibontakoztathatjátok a képzelőerőtöket és a rejtélymegoldó képességeteket is! Igazi partyjáték nagyobb társaságoknak, de akár kettesben is játszható. 

Vajon kié lesz a legfordulatosabb, leghátborzongatóbb bűnügyi történet? A többieknek vajon hány percre lesz szükségük ahhoz, hogy kitalálják: Ki? Kit? Hol? Miért? Hogyan? A kihúzott krimielemek és a fantáziátok segítségével írjatok minél izgalmasabb történeteket, azután indulhat a verseny az idővel.

Egyedi megjelenésű, hangulatos krimijáték, amelyben a játékosok alkotó képzelete és a rejtélymegoldás izgalma találkozik. Igazi partyjáték nagyobb társaságoknak, de akár kettesben is játszható. Minden játékos a húzott krimielemek (tettes, áldozat, helyszín, halálnem, indíték) felhasználásával tíz perc alatt megírja saját bűnügyi történetét. A cím alapján a többi játékosnak közös erővel kell kitalálnia az egész sztorit, méghozzá a lehető leggyorsabban. A pontozás során az egyéni teljesítmény is számít, a játékmenetben azonban fontos szerepe van a kooperációnak. 

<< Kattints ide és szerezd be te is a Crime Writers! >>