Segíthetünk? +3670/383-5077

Bemutatjuk a Melissa & Doug készségfejlesztőket

Hallottál már a "wow faktor" fogalmáról? Egyre többször találkozhatunk a kifejezéssel, ami azt az érzést próbálja szavakba önteni, mikor valami igazán különleges élménnyel, tárggyal találkozunk, ami a hatása alá kerít. A Melissa & Doug játékok tipikusan ezt váltják ki a gyerekekből. Mindenzt úgy, hogy a maguk egyszerűségével leginkább arra építenek, hogy a kicsik engedjék szabadjára kreativitásukat és képzelőerejüket. 

Melissa és Doug egy hatgyerekes házaspár, akik szerint a kicsik játékélménye akkor bontakozik ki igazán, ha annak 10%-át maga a játéktárgy 90%-át pedig a gyerekek fantáziája ajda. Az általuk tervezett játékok mindegyike azért jött létre, hogy a kicsiket játszva tanítgassa, miközben szabadjára engedhetik képzeletüket. 

A legkisebbeknek számos vibráló színű fajáték közül választhatsz, ami kiváló eszköz a készségeik erősítéséhez. A különböző kreatív szettek pedig igazán egyedi megoldásokkal indítják be a kis művészek karrierjét. Továbbá rengeteg gyönyörű grafika közül választhatsz, aminek kiszínezéséhez nem kell más, csak víz. Úgybizony! A palettán természetesen sok kiváló minőségű és megmunkálású fából készült fejlesztő és szerepjáték szerepel, amihez hasonlót keresve is nehezen talál az ember. Egytől egyig úgy tervezték őket, hogy a gyerekek saját személyiségüket és jellemüket éljék meg játszás közben és merjenek kilépni az előre kitalált és irányított történetekből.

Ismerd meg a legnépszerűbb játékokat és válaszd ki új kedvenceteket!

<< Wow! Mutasd a játékokat! >>