Segíthetünk? +3670/383-5077

Pusheen Cat, a sztár cicus

Pusheen, a Föld legnépszerűbb cicusa, 7 évvel ezelőtt "született meg" online képregény formájában. Karrierje már akkor is erősen ívelt felfelé, de az igazi robbanást az hozta meg számára, mikor 2013-ban a Facebook fejlesztői kitalálták, hogy Pusheen-t egészen a digitális matricák magasságába emelik. Rácsörögtek Claire Belton-ra, a macsek kitalálójára, és elétárták a világot jelentő deszkákat.

"Claire! Pusheenból sztárt csinálunk." - hangozhatott el a mondat, aminek következtében a rajongók szinte egy éjszaka alatt olyannyira megszerették hősünket, hogy naponta több, mint 10 milliószor küldözgették egymásnak.

Pusheen egy igazán szerethető, barátságos háziállatkát személyesít meg. Ebből kifolyólag engem mégis foglalkoztat néhány kérdés vele kapcsolatban. Mitől más ez a cica, mint a többi? Miért kapta fel őt ilyen mértékben az internetes közösség? Miért érzem úgy, hogy nekem is szeretnem kell őt? És miért írok róla úgy, mint egy valódi személyről? :)

Ahogy nézegetem ezeket a mókás kis matricákat, kezdem érteni, miben is rejlik hírnevének titka. Tudni illik ugyanis, Pusheen nagyon jellegzetes, már-már emberi jellemvonásokkal rendelkezik. Szeret lustálkodni, szívószállal iszogatni, imád enni, ünnepelni, táncolni és motorozni is. Kedvencei a pizza, hamburger, fánk, torta és minden ami édes. Szóval szereti igazán jól érezni magát. 

Úgy látom sokkal több közös van bennünk, mint elsőre gondoltam volna. Valószínűleg rengetegen érzik ezt hasonlóképpen, így sok-sok pont van Pusheen életében, amire igazán könnyű kapcsolódni. Együtt tudok érezni vele, mikor reggel nehezen megy a felkelés, vagy mikor olyan éhes vagyok, hogy meg tudnék enni egy egész pizzát. Valójában mindannyian Pusheen Cat-ek vagyunk lelkünk legmélyén. :)

Nade a történet itt koránt sem ér véget. A celebritás magával hozott temérdek kihívást, amiben cicusunk kibontakozhatott. Felsorolni sem lehet, milyen formákat öltött már Pusheen a plüssfiguráktól kezdve, a mézeskalács formákon és bögréken keresztül egészen az iskolatáskákig, vagy mobiltelefon kiegészítőkig.

Ha te is szeretnéd beszerezni a legújabb Pusheen Cat cuccokat, kattints a lenti linkre! Ne maradj le róla!

<< Nézd meg Pusheen Cat újdonságainkat! >>