Segíthetünk? +3670/383-5077

TIPPELJ, KI NYERI A MECCSET!





Ti is lelkesen követitek a foci világbajnokság mérkőzéseit? Tippeljétek meg, ki nyeri a VB esti meccseit! Pattanjon TV elé a család apraja-nagyja és szurkoljatok velünk!

Ráadásul most számotokra is komoly a tét, hiszen a jó tippek 1000 Ft-ot érnek!

Minden vásárlónk, aki a VB ideje alatt (június 14. és július 15. között) adja le rendelését online, megtippelheti az éppen aktuális (naponta egy általunk választott) mérkőzés eredményét! 


Hogyan vehetsz részt a játékban?

Válassz játékot webáruházunkban! (döbbenetes nyári akcióval készültünk ám) >Tedd a kosaradba! >> Az adataid megadása előtt klikkelj az általad esélyesnek tartott opcióra! >> Add le rendelésed! >> Ha helyesen tippeltél, a mérkőzést követő napon e-mail címedre küldjük az 1000 Ft-os kupont, amit már következő rendelésedhez felhasználhatsz augusztus 31-ig 5000 Ft feletti vásárlás esetén! 


Néhány fontos információ:

1. Tippedet a kiválasztott termék kosárba helyezése után, rendelésed végelgesítése előtt tudod leadni az általad kiválasztott opciómezőre kattintva. (Lila négyzetek jelölik a választási lehetőségeket, amikre kattintva narancssárgán láthatod aktív voksodat.)

2. Naponta egy általunk kiválasztott mérkőzés kimenetelére lehetséges szavazni. (Csoportmérkőzések alatt 3 választási lehetőség van: csapat, vagy döntetlen, majd az egyenesági kieséskor 2 választási lehetőség áll rendelkezésre.)

3. Az érvényes szavazat leadása rendeléshez kötött, így annak lemondása esetén a kedvezményt nem áll módunkban biztosítani.

4. Minden kupon egyszer használható fel és más kedvezményekkel nem összevonható.