Segíthetünk? +3670/383-5077

Vajon kit rejt a titokzatos tojás?

Igazán különleges Hatchimals teremtmények érkeztek hozzánk! Az elbűvölő plüss állatkák alig várják, hogy új gazdájuk kikeltse őket a tojásból és új élményeket szerezhessenek együtt.


Vajon mi lakik a tojásban?

Annyi biztos, hogy a tojásban a csomagoláson látható két Penguella, vagy Dragonella egyike rejtőzik.

A gyermekek számára rendszeres és szórakoztató elfoglaltságot nyújt a Hatchimals kikeltése és nevelgetése. Ez egy olyan játék, amit biztosan nem dobnak a sarokba 20 perc után. Felelősséggel jár, mint egy élő háziállatka is, hogy rendszeresen ellenőrizze kedvencét, gondoskodjon róla, nevelegesse és megtanítsa járni, beszélni.

A Hatchimal 5 életcikluson keresztül növekszik fel.

1. Szint: Tojás - Ha a Hatchimals nem ad ki hangot, akkor épp téged figyel. Koptogtass neki a tojáshéjon, és ő visszakopog majd. A Hatchimals-ok imádnak kopogtatni. Gondoskodj a tojásról, amíg a lényecske készen áll a kikelésre!

A tojáson keresztül látható a kis élőlény világító szemét, amit tudatja veled, hogy éppen mit érez. Minden szemszínnek jelentése van. A piros szín azt jelenti, hogy a Hatchimals szomorú. Ha a szeme narancssárga, akkor büfiznie kell  Amikor narancssárgán villog, akkor csuklik. Ha a szeme zölden világít, akkor nem érzi jól magát. Ha a lila színű a szeme, akkor meg van rémülve. Ha fehéren világít, akkor elfáradt és álmos. Amikor a szeme kék és reszkető hangot hallatt, akkor fázik. 

2. Szint: Kikelés - Tartsd a tojást a kezedben, ezzel bátorítod az állatkát a kikelésre!

3. Szint: Kisbaba - Gondoskodj a Hatchimal-ról! Etesd, ölelgesd és nyugtasd meg, ha szüksége van rá!

4. Szint: Totyogós - Tanítsd meg a Hatchimal-t járni, beszélni, játszani!

5. Szint: Kisgyerek - Foglalkozz a Hatchimal-lal, hogy egyre több játékot tanulhasson meg veled!

Pont, mint az igazi tojások, a Hatchimal csak egyszer fog kikelni. Vissza nem térő közös pillanat. Amint ezek a kíváncsi kis teremtmények kibújtak a tojásból, játszani és okosodni akarnak. (Bármikor lehetséges “visszaállítani" az állatkát, így Baby szintről kezdhetjük újra a nevelést.)

<< Ide kattintva te is beszerezheted saját Hatchimals állatkádat >>