Segíthetünk? +3670/383-5077

Szállítási infoMilyen szállítási módok közül választhatsz?

Amennyiben csomagod nem személyesen, üzleteink egyikében szeretnéd átvenni, abban az esetben választhatod házhoz szállítási, vagy Pick Pack ponton történő átvételt is. Ezekről részletesebben itt olvashatsz:

 

Házhoz szállítás a GLS Futárszolgálattal

Csomagszállító partnerünk a GLS futárszolgálat, melynek rendszeréről további tájékoztatást  a www.gls-hungary.com weboldalon találsz.

A megrendelt árut, belföldi megrendelés esetén, a csomag összeállításáról küldött értesítést követő munkanapon 08:00-17:00-ig a megadott címre kiszállítjuk. A webáruházunban leadott rendeléseket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük (GLS Futárszolgálattal, utánvétes vagy bankkártyás fizetés esetén).

Az utánvét összegét átvételkor bankkártyával is kiegyenlítheted a futárnál található mobilterminálon keresztül!

A GLS-nél már elérhető a rugalmas kézbesítés, amely szerint a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál.

A GLS sms-ben és e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első e-mailes értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba vagy kérheti a kézbesítést munkaidőn túl 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes). 

A második e-mail értesítőt (és sms-t) a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartallmaz.

Normál méretű csomagok belföldi kiszállítási díja

25.000 Ft-ig előre utalással a szállítás költsége 1490 Ft
25.000 Ft-ig bankkártyás fizetéssel a szállítás költsége 1490 Ft
25.000 Ft-ig utánvéttel a szállítás költsége 1790 Ft
25.000 Ft felett díjtalan a kiszállítás

Óriás csomagok  belföldi kiszállítási díja

Fél raklapos csomag szállítási költsége 1.990 Ft
Egész raklapos csomag szállítási költsége 2.990 Ft
Azon termékek adatlapján, melyek túlméretezett csomagnak minősülnek, megjelenik az “óriás csomag” felirat.


A külföldre történő szállításról

Természetesen külföldről is lehetőséged van rendelést leadni. A környező országokból érkező megrendelések díjszabása azonban esetenként változik. Ezzel kapcsolatban, kérjük keress minket: rendeles@liliputjatek.hu


Átvétel Pick Pack Ponton:

A Pick Pack Pont kényelmes és megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában, több mint 700 Pick Pack Ponton. A hosszan nyitva tartó átvevőpontokon napi teendőidhez igazodva, akár 7+7* naprári napig átveheted az online megvásárolt termékeket.


*Amennyiben 7 napon belül rendelésedet nem tudod átvenni, kérésedre 7 nappal meghosszabbítjuk a csomag őrzését a kijelölt átvételi ponton.

 

A szállítás díja előre utalással 1290 Ft, utánvétes fizetés esetén 1590 Ft.