Segíthetünk? +3670/383-5077

Fisher-Price Tanuló Kutyus

A szülők üdvözölhetik a baba első legjobb barátját! Kutyus puha, ölelni való, és kész bebizonyítani, hogy a mókázva tanulás soha nem ér véget. A baba érintésére izgalmas dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, amelyek több mint 100 első szóval ismertetik meg a picit a testrészekkel, színekkel, formákkal és egyebekkel kapcsolatban! És mivel minden baba a saját tempójában fejlődik, Kutyus Intelligens fokozatok-technológiájának köszönhetően anyuka kiválaszthatja a kicsi számára legmegfelelőbb szintet. Mindhárom játékszint számos dalt, hangot és kifejezést tartalmaz. Kutyus világító, színpompás szíve pedig zenére villog! 1. szint: Felfedezés - A baba megnyomhatja Kutyus mancsait, lábát, szívét, orrát és fülét, hogy hallja az első szavait a színekkel, ABC-vel, testrészekkel és egyebekkel kapcsolatban! 2. szint: Bátorítás - Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben Kutyus számolásra, színek megtalálására és testrészek azonosítására bátorítja őket. 3. szint: Szerepjáték - Kutyus vidám dalocskákkal és kifejezésekkel áll készen a szerepjátékra, amelyben izgalmas és ötletes játékra hívja a tipegőket, miközben a szókincsüket is bővíti! A Matteltől.
LEGO NINJAGO szett ajándékba a 8.000 Ft feletti készletekhez ápr. 30-ig! >> 
Online ár
15.490 Ft
db
Raktár információ: Készleten van, elérhető
Szállítási info:
 • Kiszállítás GLS futárszolgálattal
  (díja: 1690 Ft)  1-2 munkanap 
 • Kiszállítás GLS Csomagpontra
  (díja: 1290 Ft)  1-2 munkanap 
 • Személyes átvétel üzleteinkben
  Üzleteink megtekintése, nyitva tartása >>>
  (díja: 390 Ft)  
  Fontos: üzleteink készlete és ára eltérhet a webáruházunkban látott adatoktól.
Márka:Fisher-Price Még több Fisher-Price »
Cikkszám:FPN76
Korosztály:1+
Értékelés:
(32)Nézd meg a véleményeket »

Vélemények, Értékelések

Köszönjük a játékot, nagyon jó a kisgyermeknek, fejlesztő jellegű, figyeli a hangokat, érdeklődik iránta, meg vagyok elégedve.

Katalin

Annyira szuper!! 14 hónapos ikreknek vettem 1et karácsonyra szerintem örülni fognak neki mert tényleg nagyon jó, világít, szív dobogást is utánoz zenél puha és fejleszt SZUPER!!!

Horváth

karácsonyi ajándék lesz a 7 hónapos unokámnak, a kutyus nagyon szép,és oktató.biztosan sok öröme lesz az unokánknak benne,és az által nekünk is.

Zoltánné

Ajandekba vettem, nem tudok velemenyt mondani.
Viszont a szallitassal nagyon meg vagyok elegedve. Szombaton rendeltem, hetfon meg is kaptam.

Gáborné

A játék hozta a márkától megszokott minőséget! Nagyon jópofa játék és hasznos is. A gyerekek nagyon szeretik. Amit kiemelnék, az a Liliput Játék gyorsasága! Egyszerűen fantasztikus, hogy a Black Friday alatt rendelt termék hétfőn reggel már nálunk volt! 10 *! Köszönöm!

Mariann

Régebbi modellt 7 évvel ezelött vettük és még mindig müködik pedig már a második gyerekünk nyúzza. Ebben az újban több minden mondóka van, bár a hasán lévő gomb megszünt.

Dávid