Segíthetünk? +3670/383-5077

A felnőttek is hisznek a Mikulásban!

Biztosan ismered a vicces mondást az élet 4 meghatározó szakaszáról: Az első, mikor hiszel a Mikulásban. A második, mikor már nem hiszel benne. A harmadik, mikor te magad vagy a Mikulás. A negyedik pedig, amikor már úgy is nézel ki, mint a Mikulás.

Komolyra fordítva a szót, fel tudod idézni, milyen volt gyermekként várni a Télapót? Él még benned az a különleges élmény, mikor percenként kukucskáltál a függöny mögött arcodat a hideg ablakhoz préselve, hátha meglátod az égen száguldozó szánt?

Életünk meghatározó pillanatai ezek. Tisztán emlékszem, mikor izgatottam pucoltam a csizmámat, mert tudtam, hogy még lefekvés előtt tökéletesnek kell lennie. Bemásztam az ágyba és alig jött álom a szememre. Tesvéreimmel valahogy sosem füleltük le szüleinket, miközben ajándékokat csempésztek a kiscipőkbe. Kora reggel első dolgunk az ablakhoz vezetett, ahol tátva maradt a szánk az ajándékok látványától. Leírhatatlanul nagy öröm töltött el minket. Számodra is ismerős az érzés? 



Pár 10 évet ugorva hirtelen egy bevásárlóközpontban találhatod magad egy kifejezetten intenzív kaland kezdetén. Tömeg, zaklatott siettség és mikulásos csokik vesznek körbe akármerre nézel. Ha ilyenkor egy pillanatra megállsz és figyelsz kicsit, rádöbbenhetsz, hogy valójában sok száz télapó sürög-forog körülötted beszerzési útján.

A felnőttek is hisznek a Mikulásban. És most nem a nagypocakos, pirospozsgás, fehérszakállú karakterre gondolok, hanem a szerepre és annak elengedhetetlen fontosságára, ami ezzel jár. Tudatunk tisztában van vele, hogy a télapó egy mese, ami azért is maradhatott fenn globálisan, mert felnőtt fejjel is jólesik hinni a csodában, amit tovább örökítünk azoknak, akiket a legjobban szeretünk, a gyermekeinknek. Felemelő érzés egy kis varázslatot, titokzatosságot csempészni a legapróbbak életébe.

A legszebb az egészben, hogy ez a csoda évről évre Te magad vagy a kicsik számára. Az, hogy idén is Mikulás lehetsz – attól függetlenül, hogy apukaként, vagy anyukaként intézed az ajándékok beszerzését – annyit jelent, hogy gyakorolhatod az önzetlen ajándékozást, amikor semmit sem vársz cserébe, ellenben mégis mindent megkapsz a boldog arcocskák és mosolyok látványában. Valójában minden, amit a gyermekeidért teszel erről szól, de egyszer az évben rénszarvasok, krampuszok és sok varázslat siet segítségedre.

A Liliput Játékvilág csapata hosszú ideje foglalkozik játékokkal, ezért számos tapasztalattal rendelkezünk arról, mely ajándékok a legkedveltebbek és legkeresettebbek a szülők, ezáltal a gyerkőcök számára.

<< Összeállítottuk a legnépszerűbb játékok listáját, amit megtalálsz ünnepi akciós ajánlatunkban! Kattintsd ide! >>