Segíthetünk? +3670/383-5077

Fontos változások a Thomas játékokban!

Ha nálatok is Thomas az egyik kedvenc mesehős, akkor mindenképp érdemes továbbolvasnod írásunkat, mert most összefoglaljuk a legfontosabb változásokat, és segítünk, hogy a jövőben is elégedett legyél a termékekkel.
Ne ijedj meg, a végén még örülni is fogsz az újításoknak!

Kezdjük az alapokkal!

A változás a Mattel által forgalmazott Thomas játékokat érinti. Ezeket 3 nagy csoportra oszthatjuk:

  • Track Master (műanyag, elemes mozdonyok)
  • Fa készletek (fa vonatok, fa pályákon)
  • Take n Play (fém mozdonyok, műanyag pályán)

A jó hír, hogy a Thomas Track Master készletek továbbra is megmaradnak, és nagy választékban találhattok hozzájuk vonatokat és izgalmas pályákat! (Például itt!)
A kicsik mindent szeretnek, amik maguktól mozognak, így az elemes mozdonyok is mindig nagy sikert aratnak! :)

A fa Thomas játékoktól sajnos el kell búcsúznunk. Ha még bővíteni szeretnéd a meglévő készletet, akkor gyorsan nézz körül nálunk, ugyanis az utolsó darabokat kiárusítjuk! (Akciós fa vonatok és pályák itt!)

Ezzel egy időben megszűnik a Thomas Take n Play vonal is, mely évek óta a legsikeresebb volt a gyerekek (és a szülők) körében. (Utolsó darabok itt!)

Ha ennyi változás még nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy megérkeztek a THOMAS ADVENTURES készletek a legújabb vonatokkal és pályákkal karöltve!

Az újdonságnak mindenki örülni fog!

Aki eddig a Take n Play készleteket gyűjtötte, most kicsit csalódott lehet, mert egy új típusú vonathoz biztosan új pálya is kell. Szerencsére azonban ez nem teljesen van így!
Bár a pályaelemek valóban megváltoztak, a nyomvonal méretét meghagyták, így a régi vonatokhoz is ugyanúgy használható. Egyetlen hátránya, hogy a régi pálya az újjal nem kapcsolható össze, de remélhetőleg ez a gyerkőcöket nem fogja zavarni. :)

 

Lényeges változás a vonatokban, hogy az új Thomas Adventures szereplők műanyag csatlakozókkal vannak ellátva a mágnes helyett, aminek több előnye is van: ha több mozdonyt szeretnénk összekapcsolni, ezentúl biztosan nem fognak szétjönni, így bártan száguldozhatunk a síneken!

 

A szülők örömére pedig lényeges árcsökkenéssel párosul a megújulás, közel 20%-kal lettek olcsóbbak az új vonatok!