Segíthetünk? +3670/383-5077

Itt a prémium iskolatáskák új generációja

Javában tombol a nyári szünet, de csapatunk már azon dolgozik, hogy a nemsokára kirobbanó iskolakezdési szezonban olyan palettával álljon elő, amitől leesik az állad. Minden túlzás nélkül mondom, ezt pipálhatjuk is listánkon, hiszen készleten vannak “tíz per tizes” Topgal iskolatáskáink, amik nagyon komoly szűrőn mentek át, mielőtt boltjainkba kerültek. 

A megfelelő iskolatáska kiválasztása jelentős feladat, amit egyáltalán nem tanácsos elkapkodni. “Ugyan már, ez csak egy táska. Nem kell túl reagálni.” – fogalmazódhat meg a gondolat, viszont elvégezve a kutatómunkát látjuk, nem is olyan könnyű eligazodni lehetőségek között, ha nem rendelkezünk konkrét elképzeléssel.

A jó hírünk az, hogy neked már nem kell kutakodnod és összehasonlító tesztek végeláthatatlan során átrágnod magad, mert ezt megtettük helyetted és elhoztuk a prémium iskolatáskák legújabb generációját.

Miért a Topgal?

– teheted fel a kérdést, ami esetünkben egyáltalán nem költői, hiszen többször is egymásnak szegeztük az elmúlt hetekben.

A Topgal táskák egyszerűen önmagért beszélnek. Első ránézésre kisebbek mint társai, viszont pakolhatóság szempontjából cseppet sem azok. Súlyuk kevesebb, mint 1kg, ami kellően kíméletes. Az ergonómikus hátrésznek, és a megfelelően széles vállpántoknak köszönhetően hozzájárulnak a kicsik egészséges tartásához.

Azt bizonyára mindannyian érezzük, de legalább tisztában vagyunk vele, hogy a mértéktelenül sok ülés, görnyedés borzasztó hatással van az ember hátára és izomzatára is. Ez fokozottan igaz a kisiskolásokra, akiknek tartása folyamatosan alakul, és ehhez jelentősen hozzájárul a nap mint nap cipelt táska súlya és kialakítása is. Hazánkban egyébként olyan jogszabály van életben, ami meghatározza, hogy az alsósok napi órarendje szerinti tankönyvek össztömege nem érheti el a 3 kg-ot. A szakemberek egy 6 év körüli gyermek számára a saját testsúlyának maximum 10%-ában határozzák meg az optimális terhelhetőséget. Ha 20 kg-ra becsüljük egy átlagos iskolakezdő gyermek súlyát, akkor a csomagja 2 kg-ra tehető. Egyértelmű következtetésem, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen nehéz maga a táska.

Az anyagfelhasználás és a varrásvonalak minősége is nagyon bizalomgerjesztő. A gyártó úgy fogalmaz, hogy strapabírásuknak köszönhetően akár öt éven keresztül hordozhatóak. – Oké, azért bevallom elég jól hangzik, hogy nem kell évente új tatyót vennem.

Számomra plusz pont, hogy a táska minden oldala fényvisszaverő elemekkel van ellátva, így aki hozzám hasonlóan túlreagál minden biztonságtechnikai kérdést, szintén megnyugodhat. A gyerek mindig kellőképpen látható lesz. 

Ami mellett nem haladhatunk el szó nélkül az a dizájn. A táskák formavilága, színezetes és mintázata is modern, valamint ízléses. Tudom, hogy a gyerekek ki vannak élezve kedvenc mesehősük ábráira, de valljuk be, nem lehet megmondani, mikor megy ki a divatból egy bizonyos karakter, sőt azt sem, mikor lesz ciki azok viselése. A Topgal táskák megjelenése és minősége egyaránt időtálló.

Weboldalunkon könnyedén és kényelmesen házhoz rendelheted kedvencedet, de ha szeretnéd személyesen megnézni, megtapogatni a Topgál remekműveit, nagy szeretettel várunk üzleteinkben.

>> Nézd meg készletünket és válaszd ki gyermeked számára a legmegfelelőbb iskolatáskát! <<