Segíthetünk? +3670/383-5077

Mi lenne velünk nélkülük? - Éljenek a házi kedvencek!


Neked mi a kedvenc állatod? Erre a kérdésre a legtöbb ember azonnal tudja a választ, ami nem véletlen, hiszen az állatok csodálatos teremtmények és a szerencsésebbek minden nap érezhetik a tőlük kapott szeretetet. A gyerkőcök és az állatok közötti kötelék pedig igazán különleges!

Legyen vagy ne?


Abban, hogy gyerkőc mellé legyen-e kiskedvenc is a családban, sokszor a szülők sem tudnak megegyezni.  Nagyon sok múlik azon, hogy Anya és Apa gyerekkorában ez hogyan alakult, hiszen aki 2 kutya és 3 macska mellett nőtt fel, biztosan szeretné, hogy az ő kicsije is hasonló élményekben részesüljön. Természetesen a kérdés nagyban függ a gyermek(ek) életkorától és az otthon adottságaitól is. Mindenesetre, egy biztos: a kicsik imádják az állatokat!


Önzetlen szeretet


A gyerekek csodálatos tulajdonsága, hogy önzetlenül tudnak szeretni, és nincs ez másképp, amikor állatok közelébe kerülnek. Azonnal boldog társra találnak, akik viszonozzák a szeretetet és csak arra várnak, hogy valaki foglalkozzon velük. Ha viszont bánatos a kicsi, azt is rögtön megérzik és megnyugtatják őket. A háziállatok felelősségre tanítják a gyerekeket és hamar megtapasztalhatják, milyen komoly feladat gondoskodni a másikról.


Amikor nem megoldható


Sajnos előfordulhat, hogy nincs lehetőségünk háziállatot tartani, például allergiás a kicsi vagy egyszerűen az otthon adottságai nem a legalkalmasabbak, hiába nagy állatszerető az egész család. Ilyenkor lehet a barátokhoz csatlakozni például egy kutyasétáltatáshoz, vagy a nagyit gyakran meglátogatni és a csirkéket megfigyelni. Természetesen az állatkert is hatalmas élmény, még akkor is, ha a legtöbbjüket csak messzebbről nézhetjük.

 


Állati jó játékok


Az állatos játékokkal nem lőhetünk mellé, bármilyen korosztályról legyen szó! Jobbnál jobb ismeretterjesztő társasjátékok vagy kreatív készletek közül válogathatunk, de mindig nagy sikerük van az állatos figuráknak is!
Nyugodt szívvel ajánljuk a Schleich kézzel festett, élethű figuráit, amit imádnak gyűjteni a kicsik, és szuper szerepjátékokat játszhatnak vele otthon!


Ha kíváncsi vagy a legújabb Schleich figurákra, kattints ide!

A legújabb Schleich katalógust itt tudod megnézni!