Segíthetünk? +3670/383-5077

Pörögj rá a legújabb Fidget Spinnerekre!

Elhoztuk neked a legújabb őrületet, aminek te sem fogsz tudni ellenállni!

A Figdet Spinner, vagy más néven Ujj pörgettyű, valami hihetetlen népszerűségnek örvend az elmúlt időszakban. Az internetes hullámként terjedő kütyüre mindenki teljesen rápörgött. Na de, miért is annyira különleges és szerethető ez a kis szerkentyű?

Összeszedtük a 3 legnyomósabb érvet amellett, hogy miért kell neked is beszerezned legalább egyet!

1. Stresszoldó hatású

A Fidget Spinner alapvetően azzal a céllal készült, hogy segítse az ember koncentrációs képességét. Sokak számára ismert jelenség az, amikor valamit folyamatosan babrálni kell a nyugalom fenntartásához. Számos esetben az ember nem is vesz tudomást arról, hogy éppen piszkálgat valamit. A pörgettyű nem csak azért kezeli ezeket kiválóan, mert a buszmegállóban, vagy utazásközben várakozva gyorsabban el lehet ütni vele az időt, vagy akár dolgozat írás előtt csökkentheti a lámpalázat, de a káros kényszercselekvéseket is háttérbe szorítja.

2. Vagány, trendi, sokszínű játék

Fidget Spinner lényege mégis az, hogy szórakoztassa gazdáját. Szó szerint alig lehet lerakni. Rengeteg izgalmas trükköt lehet vele végrehajtani, és nincs is izgalmasabb annál, mikor kialakul egy verseny a legügyesebb pörgetők között. Blogunk végén egy videót is mutatunk arról, milyen mozdulatokkal érdemes el kezeni a gyakorlást. Számos különböző színű pörgettyű válaszható, de a különlegességeket kedvelőknek készültünk világító, LED-es modellekkel is.

3. Kicsi a Spinner, de rettenet jól pörög

A pörgettyű egyik legnagyobb előnye a méretéből és sebességéből adódik, ugyanis tökéletesen illeszkedik az ujjakra, valamint rendkívül klasszul forog. A szerkezet lelkét egy csapágy alkotja, ami hosszan lendületben tartja a strapabíró fém és műanyag szárnyakat. Könnyen zsebrevágható, így bárhova magunkkal vihetjük. Nem kell hozzá semmilyen kiegészítő, vagy pótalkatrész, mint mondjuk egy jojónál, ezért is annyira praktikus. 

   
   

<< További Fidget Spinnerekért kattints ide >> 

 

  Nézd meg a trükköket!