Segíthetünk? +3670/383-5077

Mit rejt a játék világ

Élményt szerzünk kicsiknek és nagyoknak

Emlékszel még rá, hogy milyen volt kisgyermeknek lenni? Belefeledkezni a nagyi meséjébe, bunkert építeni a kert végében vagy épp rácsodálkozni teljesen hétköznapi dolgokra? Ahogy felnövünk, elhalványulnak ezek az emlékek, majd szülőként, látva saját gyermekünk kíváncsi tekintetét, újra felderengenek az önfeledt pillanatok...


Lehet, hogy neked a játékbolt csak egy üzlet a sok közül, csak egy tétel a bevásárlólistán, csak egy hely, ahova még be kell szaladni munka után, de gyermeked ezt teljesen másképp éli meg. A Liliput Játékvilág üzletei és webáruháza felejthetetlen élménnyé teszik a vásárlást: izgalmas impulzusokat tartogatnak a kicsik számára, miközben neked is visszaadják gyermekkorod varázsát.

Manók lakta vidékek

A Liliput üzletek nem hagyományos játékboltok. Képzelj el egy párhuzamos, mesébe illő világot. Aminek a kapuját átlépve újra gyerek lehet a felnőtt. Ahol a lurkók csillogó szemekkel, izgatottan barangolnak. Ahol önfeledt kacagás hangjától cseng a levegő és játékos manókat rejt a vidék.


A kis apróságok között akad örökmozgó és nyugis, éleseszű és kézügyességben jeleskedő is. Mind más és más személyiség, akárcsak gyerekeink.

Nincs két egyforma lurkó

Már hosszú évek óta vagyunk a szakmában és azt látjuk, hogy nem minden játék okoz tartós örömet minden gyereknek. Más iránt érdeklődnek, másban tehetségesek és az a jó, ha ezt a szülők is észreveszik. Ezután mi segíteni tudunk abban, hogy megtaláljuk a gyerkőc egyéniségéhez passzoló, maradandó élményeket tartogató játékokat. Mindezt varázslatos, manók lakta környezetben. :)

A manók segítenek megtalálni a tökéletes játékokat!

ISMERD MEG a LILIPUT JÁTÉKVILÁG LAKÓIT!

Ezentúl tíz kis manó, öt lány és öt fiú segíti mindennapjainkat. Mindegyikük nagyon más, mégis egytől-egyig szerethetőek. A manók, akárcsak gyermekeink, eltérő dolgokban tehetségesek, így más-más játékokat kedvelnek.

Minden manó egyéniségéhez kapcsolódóan három-négy játékkategóriáért rajong. Ezt a jövőben Facebookon, hírlevélben és a webáruházban is nyomon követheted. A manók bővítik majd a hozzájuk tartozó termékkategóriákat. Sőt, ők súgják azt is a fülünkbe, hogy mely játékokat adjuk kedvezményesen. A manókkal természetesen nem csak online formában találkozhatsz: megbújnak majd kirakatainkban, üzleteink polcain és számos manós ajándéktárggyal is meglepünk majd benneteket.

Mia manó, a művészlélek

Kreatív személyiség, imád alkotni. Lehet, hogy már színesceruzával a zsebében született? Mia kissé kilóg a sorból. Sokat ábrándozik, igazi kis művészlélek. Felcsillan a szeme minden modern, új dolog láttán.

nézd meg mia manó kedvenc játékait

Boti manó, az éles eszű

Boti egy okos, éleseszű kisfiú, aki szinte mindent megjegyez, amit valaha is hallott. Divatosan azt is mondhatnánk, hogy nyitott a világra – de szerintünk csak iszonyú kíváncsi. Minden helyzetben tudja, hogy mi a helyes, így gyakran felnőttként viselkedik és próbálja terelgetni manótársait.

nézd meg boti manó kedvenc játékait

Léni manó, az igazi kis hercegnő

Na rá mondják, hogy amolyan igazi csajszi. Imádja a hercegnőket, a babákat, az ékszereket, a virágokat és persze kedvenc színe a rózsaszín. Érzékeny kis lélek, aki könnyen megsértődik, ha valamelyik manó cukkolja. Kiengesztelni viszont nagyon könnyű.

nézd meg léni manó kedvenc játékait

Mázga, a menő manó

Mondhatjuk, hogy ő a menő manó. Imádja az autókat, a szuperhősöket, a katonafigurákat, a munkagépeket stbstb. Mindent ami vagány, ami fiús. Sejthetitek milyen kis izgő-mozgó, mindig zizeg körülötte a levegő. Egy pillanatra nem figyelünk rá és már el is tűnt a szemünk elől.

nézd meg mázga manó kedvenc játékait

Kósza manó, az állatok barátja

Nyugodt, derűs, bájos természet. Egy állatimádó lánymanó, aki nagyon szereti az állatokat és ügyesen is bánik velük. Szívesen ápolja és szeretgeti őket. Az embernek az az érzése, hogy szinte érti a nyelvüket.

nézd meg kósza manó kedvenc játékait

Rob manó, a kis különc

Rob egy logikus gondolkodású, önálló fiú manó, aki inkább egyedül játszik, mint társaságban. Az oka talán az, hogy kissé szótlan. Illetve, hogy őszinték legyünk, úgy érzi egyedül ügyesebb. Hamar felbosszantja magát ugyanis a többi manó szertelenségén.

nézd meg rob manó kedvenc játékait

Riri manó, a barátságos

Nagyon társasági lény, mindenkivel jól kijön. Szuper csapatjátékos és kifejezetten segítőkész. Sokat csacsog és rengeteget mosolyog. Nagyon pozitív személyiség, aki szereti a sürgés-forgást.

nézd meg riri manó kedvenc játékait

Monti manó, a kalandor

Mind ismerünk olyan gyerkőcöt, aki ha tehetné, állandóan a szabadban lenne. Pontosan ilyen ez a kis fiú manó is: imád a szabadlevegőn játszani, szereti a természetet. Igazi kis kalandor, aki nem fél összekoszolni magát. Nagyon lelkes, szeretné a többieket is mindig valami kinti, mozgalmas programba, kirándulásba bevonni.

nézd meg monti manó kedvenc játékait

Szilva manó, a könyvmoly

Ő a kis könyvmolyunk. Imád olvasni és szereti lapozgatni a képeskönyveket. Rabul ejti őt a mesék világa, gyakran szövöget saját történeteket is. Szeret szerepelni, színészkedni, más bőrébe bújni.

nézd meg szilva manó kedvenc játékait

Pepe manó, a sportos

Pepe erős fizikumánál fogva több sportban is kifejezetten tehetséges. A többi manó felnéz rá, hiszen nagyon magabiztos, bátor és ügyes is. Mindenki ad a szavára. Ő Pepe.

nézd meg pepe manó kedvenc játékait

Mi a Manó?

NE MARADJ LE HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL

Játékvilágunk rengeteg izgalmas esemény színtere, kár lenne, ha lemaradnál erről. Hírlevélfeliratkozóként azon melegében értesülhetsz akcióinkról, kedvezményeinkről. Mintha csak egy beépített ember lennél, az elsők között ismerheted meg legújabb játékainkat, olvashatod el blogbejegyzéseinket és kaphatsz információt üzleteink rendezvényeiről. Ehhez pedig csak a nevedet és az e-mail címedet kell elárulnod.