• 0

Segíthetünk? 0670/383-5077

Játék tesztek

Granna - Szuper Farmer Midi társasjáték

Granna - Szuper Farmer Midi társasjáték

Egészen különleges élményt nyújt annak ellenére, hogy semmi bonyolult mechanikát nem tartalmaz, az egyszerű ötletre épülő, nagyon ötletes tematikát magánviselő játék. 

ELOLVASOM
Bukfencező Minyonok és Uno Gru3 társasjáték

Bukfencező Minyonok és Uno Gru3 társasjáték

Méltán népszerű animációs kedvenceink most két játékban köszönnek vissza. Amíg az elsőben csak dekorációs elemként, addig a másikban tekinthetjük őket ismét főszereplőknek. Na, persze csak a játékosok után.

ELOLVASOM
Super Goal

Super Goal

Egy igazán érdekes játékot volt lehetőségem kipróbálni a közelmúltban. Elöljáróban annyit, aki szereti a focit, annak remek és szórakoztató kikapcsolódás lesz, rövid játékidővel, aki viszont közömbös eziránt a gyönyörű játék iránt, az alighanem most hagyja abba az ismertető olvasását.

ELOLVASOM
Szamárpad

Szamárpad

Aki szereti a kvízjátékokat, nem fog csalódni a Szamárpadban sem! Nagyon szórakoztató kikapcsolódás, és persze ismeretterjesztő funkciókat is ellát. A feladványok jól össze vannak válogatva, széles a paletta, mindenki megtalálja a kedvére valót és persze néha azt is, amit inkább bele sem tett volna a játékba. :)

ELOLVASOM
Djeco Piou Piou kártyajáték

Djeco Piou Piou kártyajáték

A  Piou Piou egy nagyon ötletes kártyajáték tojásrakás témakörben. Gyönyörű kis fiókos dobozban kapunk egy pakli kártyát (kakasok, tyúkok, fészkek és egy kevés róka), illetve tojásokat, hátoldalukon kis csirkékkel. A grafika nagyon jól eltalált, kedves-vicces stílusban, és a szabály is pofonegyszerű!

ELOLVASOM
Djeco Good Look

Djeco Good Look

Kétszemélyes feladványmegoldó, dedukciós játék a kisebbeknek, nyulas témakörben. A helyes kis dobozban, több példányban találunk három különböző nyuszi fejet, három különböző felsőruházatot és három különböző alsóruházatot, és persze a feladványkártyákat, különböző kinézetű nyuszikkal.

ELOLVASOM
Speed Cups társasjáték

Speed Cups társasjáték

Nem tudom mással kezdeni az ajánlót, minthogy kergessük el a felnőtteket a játék közeléből, legalábbis abban az esetben, ha gyermekünket akartuk meglepni vele, és nem magunkat. Egy végtelenül egyszerű kialakítású gyorsasági játékról van szó, aminek a képi világa és a színes poharak miatt inkább a kisebbeket célozza meg.

ELOLVASOM
Pengoloo társasjáték

Pengoloo társasjáték

Szinte biztos vagyok benne, hogy legtöbbünknek megadatott a lehetőség egy-egy klasszikus memóriajátékkal játszani, és valószínűnek tartom, hogy többnyire kedveltük is őket. A szerzőnek viszont ebben az esetben egy ügyes variánssal sikerült egy kis csavart elhelyeznie a játékban!

ELOLVASOM
Imagine társasjáték

Imagine társasjáték

Ismét egy remek készségfejlesztő játék, ami szórakozásnak sem utolsó, sőt…Ez a társas komolyan igénybe veszi a kreativitásunkat, amíg az egyszerű ábrákból megpróbálunk élőlényeket, fogalmakat, cselekvéseket és egyéb feladványokat kirakni, miközben egy pisszenést sem tehetünk.

ELOLVASOM
Leo fodrászhoz megy

Leo fodrászhoz megy

Egy nagyon aranyos játék, elsősorban gyerekeknek. Ugyan nem nyerte meg az év gyerek játéka címet 2016-ban, de a 3 végső jelölt közé befért, azt gondolom, hogy nem érdemtelenül. A tartozékok nagyon jó minőségűek, strapabíróak és szépek is. Lássuk mit is kapunk a színes dobozba csomagolva.

ELOLVASOM
Smiley Games kártyajáték

Smiley Games kártyajáték

Mindig is nagyra tartottam a játékoknak azon csoportját, amelyek úgy próbálják meg fejleszteni a gyerekek megfigyelő és koncentrációs képességeit, hogy közben szinte egy igazi parti játékot játszunk velük, jó sok nevetéssel, és természetesen időnként jófajta marakodásokkal.

ELOLVASOM
Megajándékozhatunk?