• 0

Segíthetünk? 0670/383-5077

Játék tesztek

Szamárpad

Szamárpad

Aki szereti a kvízjátékokat, nem fog csalódni a Szamárpadban sem! Nagyon szórakoztató kikapcsolódás, és persze ismeretterjesztő funkciókat is ellát. A feladványok jól össze vannak válogatva, széles a paletta, mindenki megtalálja a kedvére valót és persze néha azt is, amit inkább bele sem tett volna a játékba. :)

 

ELOLVASOM
Djeco Piou Piou kártyajáték

Djeco Piou Piou kártyajáték

A  Piou Piou egy nagyon ötletes kártyajáték tojásrakás témakörben. Gyönyörű kis fiókos dobozban kapunk egy pakli kártyát, illetve tojásokat, hátoldalukon kis csirkékkel. A grafika nagyon jól eltalált, kedves-vicces stílusban. 

ELOLVASOM
Djeco Good Look

Djeco Good Look

Kétszemélyes feladványmegoldó, dedukciós játék a kisebbeknek, nyulas témakörben. A helyes kis dobozban, több példányban találunk három különböző nyuszi fejet, három különböző felsőruházatot és három különböző alsóruházatot, és persze a feladványkártyákat, különböző kinézetű nyuszikkal.

ELOLVASOM
Speed Cups társasjáték

Speed Cups társasjáték

Nem tudom mással kezdeni az ajánlót, minthogy kergessük el a felnőtteket a játék közeléből, legalábbis abban az esetben, ha gyermekünket akartuk meglepni vele, és nem magunkat.

ELOLVASOM
Pengoloo társasjáték

Pengoloo társasjáték

Tegye fel a kezét aki nem játszott gyerekkorában kártya alapú memóriajátékkal! 
Nem gondolom, hogy most rengetegen jelentkeztek volna. Szinte biztos vagyok benne, hogy legtöbbünknek megadatott a lehetőség egy-egy klasszikus darabbal játszani, és valószínűnek tartom, hogy többnyire kedveltük is őket. A szerzőnek viszont ebben az esetben egy ügyes variánssal sikerült egy kis csavart elhelyeznie a játékban!

ELOLVASOM
Imagine társasjáték

Imagine társasjáték

A játék nagyon szórakoztató, komolyan igénybe veszi a kreativitásunkat, amíg az egyszerű ábrákból megpróbálunk élőlényeket, fogalmakat, cselekvéseket és egyéb feladványokat kirakni, miközben egy pisszenést sem tehetünk.

ELOLVASOM
Leo fodrászhoz megy

Leo fodrászhoz megy

Ismét egy remek játék, elsősorban gyerekeknek. Ugyan nem nyerte meg az év gyerek játéka címet 2016-ban, de a 3 végső jelölt közé befért, azt gondolom, hogy nem érdemtelenül. Lássuk mit is kapunk a színes dobozba csomagolva.

ELOLVASOM
Smiley Games kártyajáték

Smiley Games kártyajáték

Mindig is nagyra tartottam a játékoknak azon csoportját, amelyek úgy próbálják meg fejleszteni a gyerekek (felnőttek J) megfigyelő és koncentrációs képességeit, hogy közben szinte egy igazi parti játékot játszunk velük, jó sok nevetéssel, és természetesen időnként jófajta marakodásokkal, ami óhatatlanul előfordul a jelentős interakció miatt.

ELOLVASOM