• 0

Segíthetünk? 0670/383-5077

Bukfencező Minyonok és Uno Gru3 társasjáték

Az első kis játékunk egy UNO kártyapakli, de nem akármilyen… A lapok tele vannak kedvenc karaktereinkkel, Gru-tól kezdve, a gyerekeken át egészen a Minyonokig. Igazából csak Gru anyukája hiányzik... J A játék a klasszikus UNO elemeit tartalmazza.

Számomra 1 újdonság volt, mégpedig a szörnyűséges Mutáns minyon lap. Nem sok van belőle a pakliban, mindössze 4 darab, de tartok tőle, hogy igen népszerű lesz a kis játékosok körében. Aki kijátsza, mond egy színt, és ezzel a sorban következő játékost azzal bünteti, hogy addig kell lapokat kézbe vennie a húzópakliból, amíg nem találkozik a kért színből egy példánnyal. Ráadásul még színválasztó lap is, tehát kérhetünk egy számunkra előnyösnek gondolt színt is, hátha körbeér. Persze, garantáltan nem fog. J

A másik társas egy egyszerű kis ügyességi játék, a véletlenszerűség varázsával megfűszerezve. A Minyonokat űrutazásra próbáljuk rávenni, de valahogy nem kívánkoznak a végtelen felé. Folyton folyvást kiesnek a rakétából. Aki a legkevesebb sárga fickót fosztja meg az űrutazás lehetőségétől, megnyeri a játékot. Csalfa győzelem, abban biztosak lehetünk, hogy Minyon nem jut el az űrbe.

Kapunk a dobozban egy gyönyörű rakétát, jó sok zöld, kék és sárga pálcikát (vigyázzunk, nagyon szúrosak), és kedvenceinket derékra és egyéb helyekre kötött horgonyszerűségekkel, amelyek kiválóan beleakadnak a rakétán keresztül szúrt pálcikákba…, vagy nem. Miután felállítottuk a technika eme vívmányát, szisztematikusan átdöftük a pálcikákat rajta, nincsen más dolgunk, szórjuk bele kis barátainkat. Amelyik Minyon gyáva, és kiesik a rakéta alján mehet vissza újból próbálkozni. Amikor mindegyik Minyonunk így, vagy úgy, de lóg a pálcikákon, a rakéta belsejében, helyezzük fel a rakéta fejrészét, ami tartalmaz egy „háromszínváltós” pörgő részt. A soron lévő játékos pörget, és a legfelső szintről kihúzza a megfelelő színű pálcikát. Amennyiben nincsen a kipörgetett színből elérhető pálcika, a következő játékos jön (huh, ezt megúsztuk J). Amikor a pálcikát kihúzzuk, a rakéta alján kipotyogó Minyonok mind a tulajdonunkba kerülnek. Akinek a legkevesebb Minyonja van az utolsó pálcika kihúzása után, megnyeri a játékot.

Márpedig Minyon nem jut el az űrbe!

Most 25% kedvezménnyel szerezheted be mindkét társasjátékot. Használd ki a lehetőséget!

Uno kártya Gru 3

 
Bukfencező Minyonok