Segíthetünk? 0670/383-5077

Elveszett játékok

A játékot óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlja a kiadó, én inkább maradnék az óvodásoknál. Szerintem a kisikolások már kevésbé vehetők rá, 1-2 játék után kiismerik és türelmetlenül szállnának a következő “virágra”.

A játék részben épít a memóriára, de szerintem van egy sokkal érdekesebb vonulata, erről majd később.

A kissé tülméretezett dobozban találunk egy játéktáblát, játékkorongokat, bábúkat 4 játékos számára , egy dobókockát 1-3-ig számozva illetve egy “bárhová léphetek” oldallal és egy “bármelyik korongot” (elveszett játékot) megnézhetem oldallal kiegészítve. 

A játék célja, hogy minél gyorsabban szerezzük meg az általunk elveszített játékokat, a táblán körbe-körbe bandukolva, majd hagyjuk el a játszóteret ott ahol bejöttünk. Ez az a lehetőség, ami szerintem értékesebbé teszi a játékot, mint egy egyszerű memóriajáték. Ugyanis bármerre mehetünk a játszótér nyomvonalain, mindenféle megkötés nékül (jó, rendben egy dobás értékét nem lehet csak egy irányba lelépniJ). A játékospalántáknak, ahhoz, hogy jó esélyeket teremtsenek maguknak, muszáj útvonaltervezést is alkalmazniuk, és ez az ami szerintem komolyabb “mélységet” ad a játéknak.

Maga a grafikai kivitelezés a kiadó stílusához, korábbi hasonló játékaihoz  teljes mértékben illeszkedik, kellmes ránézni a szemnek. Amint említettem is, a dobozméret szörnyű nagyra sikeredett, fele ekkorában is el tudnám képzelni, akkor aztán mndhatnánk, hogy kis dobozban nagyszerű játék a kicsiknek.

>> Szerezd be a játékot szuper kedvezménnyel! <<